Kipróbáltam úgy is az aszalót, hogy a kakiszilvákat meghámozva 1 cm-es szeletekre vágtam.Az előzőleg említett módon az aszalóba utólag behelyezett három rácsra raktam,100 db-ot.Meglepetés ért az 5 nap helyett 2 napra csökkent az aszalási időtartam.A kakiszilva szeletek édesebbek lettek, finomabbak. Az előző egészben aszalt kakikhoz képest hosszabb ideig eltarthatóak.
Aszalás szeletelve
2009.12.31. 19:37 Zotya papa
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://novenykulonlegessegek.blog.hu/api/trackback/id/tr781635869
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
